Vuosi ilman suklaata…

Uskaltaako tässä nyt ruveta tekemään numeroa siitä lemppariherkusta, joka on kääntynyt viime aikoina lähinnä pahoinvoinnin lähteeksi. On tässä nimittäin tullut syötyä suklaata viime aikoina.

Toblerone

Uskaltaako? Uskaltaako tässä nyt ruveta tekemään numeroa siitä lemppariherkusta, joka on kääntynyt viime aikoina lähinnä pahoinvoinnin lähteeksi. On tässä nimittäin tullut syötyä suklaata viime aikoina. Tekisi mieli kirjoittaa otsikoksi Vuosi ilman suklaata.

Veljeni lähetti kuvan pienestä korvasta korvaan hymyilevästä pojastaan herkkupussi kädessään. Pienen pojan lempparinamipussi oli nimeltään herne-maissi-paprika. Suoraan pakastimesta, pieniä, herkullisia herneitä, maisseja ja paprikanpalasia. Tekisi mieli kokeilla vuotta ilman suklaata ihan vain avartaakseen käsitystä herkuttelusta. Lisää luovuutta. Vatsa ehkä kiittäisi. Ja sydän. Ja verisuonet…

Suklaa on aina helppo valinta; lähes takuuvarmasti hyvää. Mutta mitä kaikkea hyvää löytyy, jos sulkee kategorisesti ensimmäisenä mieleen tulevan vaihtoehdon ulos? Jaksaako tästä innostua koko vuoden? Huomenna on perjantai 13. päivä. Sopiva hetki aloittaa. Katsotaan mitä tapahtuu.

t. Tuija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.